توصیه های زیر را قبل از بکارگیری چکش ها رعایت نمایید.
قبل از بکارگیری چکش پس از باز کردن درپوش کوپلینگ انتها از همان سمت مقداری روغن داخل چکش ریخته و سوپاپ را توسط یک جسم سخت و بلند (مانند میله) فشرده نماییدتا روغن به داخل چکش جریان یابد.
چکش در حین کار نیز بایستی توسط روغن راک دریل روانکاری گردد، که میزان مصرف روغن به کمک جدول ارائه شده در روشهای روغن کاری ارائه شده است.
شستشوی چکش
پس از جداکردن قطعات چکش آنها را در یک مایع تمیز کننده بشویید.
آنگاه با هوای فشرده قطعات را خشک کنید.
نگهداری
هرگاه عملیات چالزنی پایان یافت و قرار شد چکش برای چندین هفته یا بیشتر بکار گرفته نشود اقدامات ذیل را انجام دهید.
تک تک لوله های حفــاری برای پاک شدن از آب باید با هوا دمیده شوند. در این فرایند روغن درون هـوا را فعال نمـوده و داخـل
لوله های حفاری بدمید تا آنکه روغن راک دریل از انتهای هر لوله حفاری خارج شود. بعلاوه هر لوله حفاری (پین یا باکس) باید پاک و خشک شده و دارای درپوش باشند تا از ورود هر جسم خارجی و آلاینده و چسبیدن آن به قطعه جلوگیری شود.
نگهداری کوتاه مدت |
نگهداری بلند مدت |
با دمیدن هوا چکش را از هرگونه رطوبت پاک کنید.
یک لیتر روغن راک دریل به داخل کوپلینگ انتها بریزید.
جریان هوا را برقرار کنید و برای 10 ثانیه ادامه دهید. اینکار باعث روغنکاری
اجزاء داخلی چکش می شود.
چکش را به صورت افقی در یک محیط خشک نگهداری کنید.
|
با دمیدن هوا چکش را از هرگونه خیسی پاک کنید.
در محل حفاری کوپلینگ سر و انتها را شل کنید. این کار در کارگاه سخت تر انجام می شود.
چکش را دمونتاژ کنید.
تمام قطعات داخلی را شسته و با روغن راک دریل روانکاری کنید.
همه قطعات را شسته و پاک کنید.
درپوش کوپلینگ سرو انتها را بگذارید.
چکش را در محیط خشک و بصورت افقی نگهداری کنید.
|
بکارگیری مجدد
قبل از استفاده ی مجدد از چکش که برای دوره ی طولانی بکارگرفته نشده است ابتدا چکش را باز کنید و همه ی قطعات داخلی آنرا کنترل کنید. چنانچه هر یک از اجزاء داخلی آن زنگ زده باشند از یک پارچه ی نرم برای پاک کردن آنها استفاده کنید. سپس اجزاء چکش را بشویید و آنگاه خشک کرده و با روغن راک دریل مجدداً روغنکاری نمایید و در پایان چکش را مونتاژ کنید.
آنچه که شما باید بدانید
ابتدا چکش را به حرکت دورانی در بیاورید سپس حرکت پیشروی را آغاز نمایید . چکش هیچگاه بدون حرکت دورانی نباید کار کند در غیر این صورت سبب شکستن پیستون می گردد. گیر کردن پیستون در داخل چکش عموما ناشی از ورود اجسام خارجی به داخل سیلندر می باشد، در این خصوص ابتدا بدون باز کردن کامل چکش، داخل آن گازوئیل ریخته سپس توسط هوا سعی در راه اندازی آن نمائید. در صورت عدم نتیجه ی مطلوب ، اقدامات بعدی را پیش گیرید. استفاده از سرمته هایی که الماس آن سائیده، شکسته و یا هزار خاری آن مستهلک شده است نه تنها سبب کاهش سرعت حفاری شده، بلکه از دلایل شایع شکستگی پیستون نیز می باشد، لذا از سالم بودن آنها اطمینان حاصل نموده و در صورت مشاهده موارد ذکر شده جهت رفع عیوب سرمته را به این شرکت ارسال نمائید.
در هنگام تعویض لوله های حفاری مراقبت نمائید خاک و سنگ داخل چکش نشود، لذا پس از استفاده از چکش و راد، درپوش پلاستیکی آنها باید بسته شود.